O NAMA

VELPRO je vodeći nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji koji poseduje 4 veleprodajna centra, koji su prilagođeni i organizovani za snabdevanje profesionalnih kupaca i koji Vam u svom bogatom asortimanu nude do 5.500 artikala široke potrošnje. Velpro je konstantno ulažući u razvoj i prateći potrebe kupaca i tržišta, za više od dve decenije postojanja doživeo snažnu ekspanziju u našoj zemlji. Razvojem koncepta veleprodaje u Rodi, Velpro je u okviru 16 Roda u Srbiji postavio posebne kase za profesionalne kupce i zaposlene koji su im uvek na usluzi, sa bogatom ponudom i velikim brojem akcijskih artikala.

Naša kompanija nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i pravovremeno snabdevanje uz mogućnost besplatne dostave za samo 24 časa, internet kupovinu i niz pogodnosti u plaćanju. Svoj uspeh VELPRO gradi na stalnoj komunikaciji sa 6.000 kupaca, prepoznavanju njihovih želja i potreba, te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svetskim trendovima.

VELPRO sa ponosom ističe svoju robnu marku Rial, dobrog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama, čiji se asortiman konstantno širi uglavnom u saradnji sa domaćim proizvođačima.

VELPRO je pokazao da je, bez obzira na svoju snagu, spreman da se konstantno prilagođava potrebama svojih kupaca i tako pokaže zašto je uz ime brenda napisao i – partner za profesionalce.