POSTOJEĆI KORISNICI

Dobrodošli . Prijavite se ovde.

Prijava2_rs

NOVI KORISNICI

Ukoliko niste korisnik Velpro Idea Internet kupovine, registrujte se ovde

Registriraj2_rs

PRETRAŽIVAČ ARTIKALA

Pretraga
Pretraživanje se temelji na sugestijama i pretrazi prema sličnosti sa upisanim terminom...


Poštovani kupci,
za lakše pronalaženje artikala možete koristiti unapređeni pretraživač gde možete videti celokupan naziv artikla, kao i naziv proizvođača istog.

Pretraga artikala se temelji na sugestijama i pretrazi prema sličnosti sa upisanim terminom...Tako npr., kada na pretraživač unesete jedno slovo, otvara se padajuća lista sa svim terminima koji se pojavljuju na web-u, a počinju sa zadatim slovom. Dodavajući slovo po slovo sužavate padajuću listu i na kraju dobijate traženi termin i termin koji ima sličnost sa traženim.

Ukoliko unesete isti koren reči (glavni nosilac značenja reči) dobićete artikle koji u sebi sadrže taj koren kao npr.: salama, salata, salamura, salatni, salsa, salveta... Omogućen je unos složenih reči, kao npr.: mleko za telo... i pojaviće se svi artikli koji u sebi sadrže te termine.

Artikle takođe možete pretraživati po šifri, bar kodu, proizvođaču, kao i po nazivu. Imate i mogućnost odabira kategorija artikala koje pretražujete klikom na određenu kategoriju, a pod kojom imate izbor i podkategorije artikala.


Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na e-mail adresu: internet.prodaja@idea.rs

Sreda 13.02.2019.
Index_povrataknapocetnu

Copyright Idea d.o.o. 2019.Version - 4.17.3