Pomoć

Izaberite kategoriju:

1. Saveti za kupovinu!

1.1. Krenite u kupovinu!

Ukoliko još niste korisnik Idea Internet kupovine, registrujte se ovde


Odaberite dugme Registrujte se i popunite sva polja označena zvezdicom.


Svi proizvodi nalaze se na glavnoj navigaciji. Odaberite kategoriju traženog proizvoda. Za dodavanje artikla u Vaše trebovanje pritisnite dugme Dodaj.


Kako bi završili kupovinu i poslali nam Vaše trebovanje, sve što je potrebno je da pritisnete dugme Poruči. Detaljne podatke o Vašoj porudžbini dobiti ćete na e-mail adresu kojom ste se registrovali.


NAPOMENA! Nakon registracije server šalje mail sa linkom na mail adresu kojom se kupac registrovao. Da bi mogao započeti kupovinu kupac mora kliknuti na link u mail-u. Ukoliko ovakvu poruku ne dobijete, molimo Vas pogledajte u „Spam“ folder te proverite da li Vam je mailbox pun.

1.2. Da li postoji opcija snimanja trebovanja - liste porudžbina

Svoje trebovanje možete sačuvati i kao listu porudžbine, Nakon što ste napunili trebovanje željenim artiklima kliknite na link Detaljan prikaz trebovanja. Na dnu stranice kliknite na dugme Sačuvaj trebovanje kao listu porudžbine.

Trebovanja možete sačuvati pod imenom koje sami odaberete, te istu koristiti za naredne nabavke. Ova pogodnost posebno je korisna ukoliko se artikli na Vašim porudžbinama ponavljaju.

1.3. Šta su to favoriti?

Favoriti su lista artikala koju možete napuniti proizvodima koje najčešće kupujete. Artikle na listu dodajete odlaskom na detaljan prikaz Vašeg trebovanja.

1.4. Kako dodajem artikle na listu favorita?

Artikle na listu favorita dodajete klikom na zvezdicu pored svakog artikla (žuta zvezdica sa zelenim znakom plus). Artikle dodate na listu možete ažurirati, a uvek ćete ih prepoznati po žutoj zvezdici uz njih.

Artikle sa liste možete obrisati odlaskom na listu favorita, i klikom na zvezdicu sa crvenim znakom minus.